Over Ons

Over Kdoo & Zoo

Kdoo & Zoo is een klein bedrijf dat 4 jaar geleden begonnen is met sfeervolle, stoere en doorleefde woondecoraties voor binnen en buiten. Eind 2016 is Ineke begonnen om naast de woondecoraties, ook tassen en accessoires te verkopen.
Het assortiment bestaat uit mooie, trendy tassen en clutches; eigentijds, stoer en stijlvol, maar vooral draagbaar voor iedereen. 
De tassen, gecombineerd met een mooie sjaal en riem, zijn afgemaakt met een mooi setje armbanden. Zoek er een bijpassende portemonnee bij en je bent helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. 

Kdoo & Zoo verkoopt op party’s, inloop, ladies nights en staat op fairs en markten in de regio. Daarnaast heeft Kdoo & Zoo twee shop in shop verkooppunten. Ook verzorgt Ineke met Kdoo & Zoo kerstmarkten voor (personeel van) bedrijven. Zoek je voor je bedrijf, ladies night, fair of markt een standhouder, laat het dan weten.

Party’s

Voor een party of inloop komt Ineke met een greep van haar collectie bij je thuis. Een geschikte ruimte wordt omgetoverd tot tijdelijke winkel. Als host nodig je familie, vrienden, buren en/of collega’s uit en samen neuzen jullie rond in de collectie. Klik hieronder voor meer informatie.

Shop in Shop

Een shop in shop is een ruimte binnen een bestaande winkel, waar een andere ondernemer haar producten verkoopt. Kdoo & Zoo heeft op dit moment een shop in shop verkooppunt in Winterswijk en één in Vorden. Benieuwd naar deze shop in shops? Klik dan hieronder.

Markten

Het hele jaar door staat Kdoo & Zoo op verschillende markten en braderieën in de Achterhoek. Er wordt hier steeds een greep uit de collectie getoond, afhankelijk van de plek en de tijd van het jaar. Benieuwd waar je Kdoo & Zoo kunt vinden?